ABOUT US

OM OSS

Food stockholm skapades i syfte av att innehålla samlad information av Stockholms bästa matställen och caféer. Vi vill att det ska vara lätt att hitta det bästa som Stockholm har att erbjuda i gastronomisk anda. Här skriver vi om all typ av högkvalitativ mat: Kött, fisk, veganskt, allt

VÄLKOMMEN TILL OSS

Se till att hålla igen med mat några timmar innan ni kommer till restaurangen. Slappna av, var glad, för nu ska ert sällskap ha trevligt

ERFARET KÖK

En bra restaurang har ett bra kök och en trevlig bar. Och ett bra kök har bra personal.
John Parker

John Parker

Senior Chef

Jag har tidigare jobbat som kökschef inom olika branscher och vet därför vikten av hur viktigt det är med eget ansvar och även pondus, men på ett rättvist sätt. Personalen ska givetvis trivas, men de ska också ta ansvar och givetvis ska det vara ömsesidigt.

Livserfarenhet

  • 2010-2018 - Kökschef - här fick jag se till att personalen mådde bra på jobbet, skötte även schemaläggningen, samt om personalen exempelvis var sjuka och/eller hade semester.
  • 2018 - nuvarande - Kökschef - denna tjänst jobbar jag med idag och jag trivs väldigt bra och har liknande arbetsuppgifter som ovan nämnts, men jag vill gärna utveckla mig och testa nya utmaningar.
  • Jag vill väldigt gärna utveckla mig mer inom området.
  • Samantha Donalds

    Samantha Donalds

    Sous Chef

    Jag har tidigare jobbat som bartender på flera olika krogar, barer och nattklubbar. Jag har dock ingen utbildning, men är mycket snabblärd och vill vidareutveckla mig. Mitt drömyrke är att jobba som bartender. Se erfarenheter nedan.

    Livserfarenhet

  • 2010-2013 - Krog - jag fick göra enklare drinkar, samt servera till exempel öl och cider. Mitt första bartenderjobb och lärde mig väldigt mycket där.
  • 2013-2015 - Tapasbar - här fick jag lära mig lite mer avancerade drinkar och fick mer erfarenhet till mitt yrke.
  • 2015 - nuvarande - Nattklubb - mitt nuvarande bartenderjobb. Här får jag också göra lite fler avancerade drinkar. Men för det mesta serverar jag öl och cider.
  • Övrigt - Jag vill verkligen vidareutveckla mig inom yrket och hoppas gå en bartenderutbildning.
  • Adan Lantern

    Adan Lantern

    Sous Chef

    Jag har tidigare jobbat som kock på flera olika restauranger och är även utbildad kock. Mitt drömyrke är att jobba som kock, men också kanske att starta en egen restaurang i framtiden.

    Livserfarenhet

  • 2007-2012 - Kockutbildning med inriktning mat, och även grunder till bakning.
  • 2012-2013 - Restaurang - snabbmatskock. Mitt första restaurangjobb där jag jobbade i snabbkök och stod mest och stekte hamburgare, samt lättare matlagning.
  • 2013-2018 - Restaurang - första restaurangjobbet där jag fick laga mer avancerad mat som exempelvis husmanskost. Det var allt från skomakarlåda till en god pastarätt.
  • 2018- nuvarande - Restaurang - mitt nuvarande restaurangjobb på tapasrestaurang och här lagar jag 3 - rättersmenyer.